Verslag van een fantastische LMK-dag

Waar ga ik beginnen met een verslag te schrijven over een dag die eigenlijk niet te beschrijven is, wat een mooie en bijzondere dag.
Ik ga het toch proberen, want wat hebben we genoten!

Al weken waren de kinderen zenuwachtig, maar wij als vrijwilligers niet minder: vergeten we niks, kloppen alle lijsten? Zien we niks over het hoofd? Zal alles wel goed gaan, en het allerbelangrijkste: vinden de kinderen en jongeren het wel leuk wat wij georganiseerd hebben? Laten we nog alles maar een keer checken. Ik denk serieus dat alles wel tien keer is na gebeld en gecontroleerd. En voor we het wisten was het zover: Zondag 6 november 2016, onze vierde Let Me Know-dag!

Bij 31 vrijwilligers en 63 kinderen en hun ouders stonden de wekkers op wel heel erg vroeg :) De kinderen en jongeren kwamen echt uit heel Nederland, vandaag is de dag dat we allemaal bij elkaar komen. Hoe bijzonder! Sommige kinderen en jongeren al voor de tweede of derde keer, maar ook deze dag weer allemaal kinderen die voor het eerst meegaan, wat spannend!
Wat een warm weerzien met de ouders en kinderen, afscheid nemen van de ouders en de dag kan beginnen. Dit lijkt simpel, maar dat is het niet. Het ijs moet echt gebroken worden in de groepjes en wat ben ik trots op alle vrijwilligers hoe ze hun best gedaan hebben om dit voor elkaar te krijgen.

Na twee uur hebben we met de gehele groep afgesproken in het restaurant en wat was het leuk om te zien dat er al zoveel gekletst en gelachen werd met elkaar! Wat hebben we genoten om te zien dat kinderen en jongeren samen de grootste lol hadden en bij het avondeten waren we 1 met een hele groep! Wat hebben we heerlijk gegeten in het Efteling-hotel in een speciale zaal die er zo mooi uitzag!!

Wij willen alle ouders bedanken voor hun vertrouwen en de kinderen en jongeren vooral bedanken dat ze met ons mee wilden, voor sommige kinderen was dit echt een enorme grote stap!
Stuk voor stuk zijn jullie kanjers! Vergeet niet wat ik heb gezegd heb ' Het is maar hoe je kijkt'.

Wij hopen dat jullie door gisteren weten en beseffen dat er ook goede mensen zijn die jullie het fijnste en beste leven toewensen, wij hopen als team Let Me Know dat jullie dit zo ervaren hebben. Respect voor jullie ouder(s) en verzorger(s) die er alles aan gedaan hebben dat jullie mee konden, er zijn zelfs ouders in hotels gaan slapen!! Wij hopen dat jullie allemaal weer mee gaan met de vijfde Let Me Know-dag!

Lieve lieve vrijwilligers, er zijn geen woorden om jullie te bedanken voor gisteren. Jullie hebben echt het verschil gemaakt! Niks was jullie te gek!

De Efteling verdient echt ook een speciale dank, wat zijn wij gastvrij ontvangen, onvoorstelbaar gewoon!

Hoogvliet Maassluis bedankt voor de goedgevulde tassen!! Candyfarmer Maassluis er is volop gesnoept van al jullie lekkers((Sorry ouder(s) en verzorger(s) :) )
Iedereen enorm bedankt!

[rev_slider lmkdag4]