Verslag Lisa Let Me Know-dag

Verslag geschreven door een prachtig mooi kind die met ons mee is geweest afgelopen zondag!

Wij vinden het een eer dat jij erbij was en bedankt voor je mooie verslag van deze prachtige dag! Bedankt lieve Lisa( niet haar echte naam), je bent een kanjer!! Uiteraard plaatsen wij dit geheel anoniem:

Ik ben met Let Me Know naar de Efteling geweest. Het was een bijzondere dag. Ik kwam om 08.15 aan en om 08.30 gingen we weg. Ik dacht dat we met de bus of de auto gingen, maar opeens uit het niets kwamen er 2 limousines aanrijden! Ik sprong echt een gat in de lucht! We gingen de limo’s in en wauw, dat was echt vet. De weg naar de Efteling was leuk. We kwamen aan bij de Efteling in stijl.

Als eerste gingen we naar een restaurant en daar gingen ze alles uitleggen. En raad eens… we kregen voorrangspassen! En daarna mochten we op de foto met Boycode. Wat waren die jongens leuk! We werden in groepjes verdeeld en gingen het park in. Wij wouden als eerste in de Droomvlucht, maar daar was het echt heel erg druk. Dus toen gingen we in de Villa Volta. Daar hadden we ook voorrang. Die attractie was echt heel erg leuk. Daarna gingen we naar het restaurant naast de Vogelrok. We kregen allemaal wat te drinken. Daarna gingen de ouderen het park weer in en wij gingen naar de musical Pinokkio. Die was echt heel erg leuk. Daarna gingen ook wij weer het park in.

Wij zijn eerst naar Joris en de draak geweest en die was echt heel erg leuk. Ook nog in de Fata Morgana Die is echt leuk. Daarna nog in het super leuk schommelschip! Daarna moesten we alweer naar het restaurant. Daar gingen we aan 2 grote tafels zitten en iedereen kreeg een eigen pizza met allemaal verschillende stukken. En ze zeiden: wat je niet lust mocht je laten staan. Wij moesten best wel door eten want de limo’s stonden te wachten.

Toen we naar Honselersdijk gingen was het weer een leuke terugrit. Daarna was de dag helaas alweer afgelopen… dat vond ik echt jammer.

Maar dit was echt de leukste dag van mijn leven en ik zal het nooit vergeten.
Groetjes Lisa.

Lieve Lisa je bent een kanjer en wij zijn trots op jou!!