Op bezoek bij Let Me Know-school CBD Ichtus.

Begin deze week waren wij samen met Viënne Passchier te gast bij Let Me Know-school CBS Ichthus.

De kinderen - maar ook Viënne - waren best nerveus, maar op het moment dat we de klas binnenkwamen was het ijs gebroken door de warme en geruststellende uitstraling van Viënne, maar ook zeker door de kinderen zelf. Zij mochten alle vragen stellen hoe het nu is om een Miss te zijn en hoe dat allemaal toch in zijn werk gaat. Maar vooral natuurlijk ook waarom Viënne Let Me Know'er en ambassadrice is geworden.

We hebben bewondering voor Viënne: hoe rustig zij met alle vragen omging, maar vooral hoe zij haar eigen verhaal vertelt. Ze vertelt over haar pestverleden en hoeveel impact dit heeft als je ernstig gepest wordt. Dit is ook de reden dat zij zo graag andere kinderen en jongeren wilt helpen, zij als geen ander weet hoe eenzaam het voelt. Ze gaf aan dat ze zo blij is dat er zoveel kinderen Let Me Knower zijn geworden en ook echt iets willen doen tegen pesten. Dat ze echt het verschil kunnen maken!

De tijd vloog voorbij en Viënne en de kinderen hadden nog wel uren met elkaar willen praten. Maar de kinderen wilden ook nog dolgraag met haar op de foto en zij wilde dolgraag met de kinderen op de foto. Het was een mooie middag die we allemaal niet snel zullen vergeten! Juffrouw Lies, CBS Ichthus, maar vooral alle kinderen bedankt voor deze fijne dag namens team Let Me Know en Viënne.

[rev_slider Ichtus]