Mogen we jullie voorstellen aan Stichting Stop Pesten Nu?

Project Let Me Know en Stichting Stop Pesten Nu gaan samen verder

Na een samenwerking van bijna 3 jaar met Stichting Pesten zijn wij in goede harmonie uit elkaar gegaan. Stichting Pesten heeft geen capaciteiten intern om ons team vrijwilligers te ondersteunen. Wel zijn wij hun dankbaar dat hun vertrouwen hadden in ons project en ons een platform gaven!

We hebben ons altijd prima staande weten te houden maar zoals jullie weten is Let Me Know enorm gegroeid en moesten we wel een beslissing nemen, Stichting Stop Pesten Nu (www.stoppestennu.nl) kan ons wel ondersteunen en na goed overleg is er besloten om verder te gaan met Patricia Bolwerk. 

Dit is allemaal achter de schermen gebeurd uiteraard en vandaag kunnen wij iedereen dit goede nieuws vertellen.

Team Let Me Know blijven als vrijwilligers de dagen weg met de kinderen zelf organiseren. 

We hebben zelfs al een mooie dag aangeboden gekregen voor kinderen t/m 11 jaar, maar ook voor de jongeren zijn wij in gesprek en hebben wij mooie ideeën!  

Meer informatie volgt snel. 

Patricia en haar team zijn helemaal klaar om Let Me Know trainingen te geven op scholen en verenigingen. Maar ook worden er evenementen georganiseerd! 

Wij gaan Patricia zeker op de voet volgen! 

Wie had nou toch kunnen bedenken dat een 'idee' tegen pesten zo groot zou kunnen worden dat het noodzakelijk is om bepaalde werkzaamheden ''uit handen te geven''. 

Het was niet de makkelijkste beslissing maar wel de beste! Team Let Me Know kan zich nu 100 %  richten en bezig houden met de dagen weg organiseren. En dat is wat wij het liefst doen de kinderen en jongeren ontmoeten en hun een mooie herinnering meegeven.

Deze Facebookpagina zal vanaf vandaag ook beheerd worden door stichting Stop Pesten Nu samen met team Let Me Know.