Let Me Know op verenigingen!

Samen Sterk tegen pesten!

Wij gaan 3 workshops aanbieden aan verenigingen! Wilt u dat uw verenging ook daadwerkelijk opstaat tegen pesten? Mail ons dan samen met uw motivatie voor 1 juli. En wie weet komen wij samen met onze trainers naar uw vereniging. Samen staan we sterk tegen pesten en maken we het verschil!

Pesten moet stoppen en Let Me Know is een project waarvan het hoofdthema is: Samenwerking tussen trainers/leiders en jeugdleden tegen pesten.

Door het dragen van het polsbandje met de tekst “Let Me Know”, maak je je zichtbaar en benaderbaar voor iedereen die gepest wordt. Trainers en leiders worden Let Me Know-Captains op de vereniging en samen met hun team kunnen ze afspreken wie er Let Me Know'er wilt worden binnen het elftal. Iedereen op de vereniging weet in 1 oogopslag wie ze aan kunnen spreken als er sprake is van pestgedrag en samen kan er naar een oplossing gezocht worden. U kunt de polsbandjes bestellen via: www.letmeknow.nl

Tevens hebben wij een Let Me Know – vlag laten ontwikkelen en een Let Me Know- tegel.

De leden en de gasten van uw vereniging weten dan direct door de uitstraling van Let Me Know, dat uw vereniging pesten niet tolereert en dat pesten onacceptabel gedrag is.
Team Let Me Know heeft tevens een workshop ontwikkeld voor verenigingen. De workshop zorgt ervoor dat de saamhorigheid tussen de Let Me Know - captains , trainers en leiders en Let Me Know'ers (jeugdleden) optimaal is.

Deze middag zal er gewerkt worden aan de teambuilding door middel van een presentatie over Let Me Know en door verschillende sportieve spellen.
Aan het einde van deze middag zal de onthulling van de Let Me Know-tegel plaatsvinden door een bestuurslid van de vereniging en het hijsen van de Let Me Know – vlag!

IMG_9909