Let Me Know met Viënne Passchier naar Miss World Heritage

We hebben bijzonder nieuws te vertellen! Afgelopen week was overweldigend voor ons allemaal en eindelijk mogen we het vertellen aan jullie!
Viënne Passchier - onze ambassadrice - gaat aanstaande vrijdag naar Afrika om ons land te vertegenwoordigen tijdens de Miss World Heritage -verkiezing!
Alle Missen mogen hun eigen goede doel uitdragen tijdens deze avond. Viënne heeft toen ze dit hoorde direct ons/haar goede doel Let Me Know voorgedragen aan de organisatie. Ons project ligt dicht bij haar, want helaas heeft zij zelf ook ervaren wat pesten met je kan doen. Viënne probeert nu een steun te zijn om andere kinderen en jongeren te helpen.
Zo kwamen wij met elkaar een lange tijd terug in contact en werd Viënne niet alleen vrijwilligster, maar ook ambassadrice van Let Me Know. Wie had dit kunnen bedenken toen ons project werd opgestart door 'zomaar een moeder' die echt wilde opstaan tegen pesten? Nu ruim een jaar later zijn we met een heel team aan vrijwilligers actief en Viënne gaat over ons project vertellen in Afrika!!!
Lieve Viënne, we zijn zo enorm blij en trots op jou dat je voor alle kinderen en jongeren in de wereld pesten bespreekbaar maakt tijdens de verkiezing. We hebben een bijzondere dag beleefd op een Let Me Know-school met jou. Je bent niet alleen heel erg mooi van buiten maar ook van binnen.
We gaan jullie allemaal aankomende weken op de hoogte houden hoe het is met Viënne en wat ze allemaal meemaakt in Afrika. In Afrika en Amerika en in diverse Aziatische landen kan je Viënne 24-uur per dag volgen maar in Nederland helaas niet. Uiteraard gaan wij de link plaatsen zodra die in ons bezit is.

Vrijdag vertrek je voor drie weken naar Afrika en op 15 november is de verkiezing, héél héél erg veel succes! Wij weten zeker dat je gaat winnen dat kan gewoon niet anders!


vienne3