Esther over de AFAS MVO Challenge

Vandaag precies een week geleden mocht ik deelnemen aan de AFAS MVO Challenge.
Ik stond daar voor de kinderen, jongeren en volwassenen, omdat er nog zoveel moet gebeuren tegen pesten. De gevolgen van pesten zijn afschuwelijk, wonden helen - maar littekens blijven...

Wat vond ik het eng en spannend, maar ik dacht: 'als je enorm gepest wordt, dát is eng en vreselijk. Om dan elke dag naar school te moeten, wetende dat...'

Met deze gedachte ben ik daar gaan staan, want alle vrijwilligers en ik willen nog veel meer Let Me Know-dagen organiseren en heel heel erg graag de 24-uur-pestlijn realiseren.

Voor de prijsuitreiking waren we al winnaar, we hebben namelijk Let Me Know-dagen aangeboden gekregen van de AfAS!! Dolblij waren we hiermee! Maar toen we onze naam hoorden bij de tweede prijs en een bedrag wonnen van 20.000 euro konden we het niet geloven, wat een blijdschap!

Wij hebben aan AFAS gevraagd om dit grote bedrag te 'bevriezen' zodat we in alle rust een goed plan kunnen maken om dit gigantische bedrag zo efficiënt mogelijk uit te geven aan onze doelen.

Mijn pitch eindigde ik met de woorden: Omring je zelf met mensen die geloven in je dromen, willen jullie mij helpen om deze kinderen,jongeren en volwassen zoveel mogelijk te helpen en in hun geloven?ze verdienen het zo! AFAS Software gelooft in jullie en in ons!! En wij willen samen voor jullie het verschil maken!

AFAS nogmaals bedankt!

[rev_slider Afas]