Eerste Let Me Know-dag is een feit!

YES, WE DID IT!!!!

De eerste Let Me Know-dag is een feit! We zijn met 23 kinderen en jongeren naar de Winter-Efteling geweest. Een dikke pluim aan de Efteling want wat hebben jullie ons enorm geholpen! Geheel in stijl kwamen de kinderen aan.
Bij aankomst werden we opgewacht door alle ambassadeurs van ons project Boycode The Euros Viënne Passchier en Lindsay en wat was dat hartverwarmend en ontroerend om samen met de kinderen uit de limousines (4 in totaal) te stappen en dan zo'n mooi ontvangst te krijgen.

Uiteraard komt er een uitgebreid verslag van deze dag, maar we willen onze sponsors en iedereen die vandaag zo hun uiterste best hebben gedaan om er een bijzondere dag van te maken ( In totaal 30! personen) bedanken voor hun inzet, enthousiasme en goede zorgen.

Maar het allerbelangrijkste zijn de kinderen en jongeren, wij willen jullie namens ons allemaal ontzettend bedanken voor deze mooie, bijzondere, ontroerende, blije, gezellige, speciale dag en we hopen dat jullie net zo genoten hebben als wij. Wij zijn zo blij dat jullie er vandaag waren, bedankt!!!!

[rev_slider LMKdag]